10 / 08 / 06

detta är från en tidning ... ta efter detta !!!


Här är tipsen som gör din partner kärlekskrank på nytt


Går relationen och kärleken på rutin?

I den perfekta av världar är alla relationer lyckliga och passionen och kärleken spirar. I verkligheten är det annorlunda.

Men det finns knep att ta till, enligt boken "1001 Ways to Be Romantic".

Här är 20 simpla men effektiva tips hur du sätter kärleken i brand – på nytt.

 
Dela en hemlig kod


Bestäm ett vanligt förekommande ord (till exempel värme, natt, sovrum, grädde) och bestäm att varje gång det ordet dyker upp i konversationer ska ni röra vid varandra. Det kan vara vilken beröring som helst, allt i från en kyss till en smekning över låret.

 

 
Förvandla kvällsmat till mysmiddag

Middag en måndagkväll behöver inte vara vardagstrist. Duka med finporslinet och tänd ljusen. Det spelar ingen roll om ni äter köttbullar och snabbmakaroner – det är stämningen som gör det. Så köp med dig en tulpanbukett från mataffären, sänk belysningen och sätt på några romantiska låtar. Ni kan till och med ”glömma” besticken så får ni en anledning att mata varandra.

 

 
Dansa i vardagsrummet


Medan maten står på spisen bjud upp din partner till dans i vardagsrummet. Sätt på en Marc Anthony-skiva och skaka dina lurviga mot hans i femton minuter. Det finns inget intimare än en ömsint dans tillsammans, höft mot höft.

  Skippa mysbrallorna


Tänk en gång extra innan du tar på dig mjukisbyxorna och munktröjan inför er filmkväll. Som du säkert anar är slapparkläderna inte receptet på en het natt. Satsa i stället på något lite mer spännande men som fortfarande är bekvämt. En figursydd t-shirt utan bh under är bra mycket sexigare.

 
Rör varandra framför tv:n


När ni slappar i soffan framför tv:n passa på att gosa. Ge varandra fotmassage framför Rapport eller vila huvudet i hans knä medan han masserar ditt huvud.

 

 
Skicka en eftermiddagsöverraskning


Vet du om att din darling har en tuff arbetsdag, ring en restaurang eller ett café som kan leverera den där latten eller mellanmålsmackan som du tror att han behöver. Skicka ett mejl eller sms och berätta att efterrätten väntar hemma.

 

 
Dejta


Även om ni för länge sedan gått från att dejta till att vara tillsammans bryt relationsmönstret och skippa mysmiddag och film på lördagskvällarna. Ansträng er för att göra spännande saker tillsammans. Kom på tre utöver-det-vanliga aktiviteter för en lördagskväll, som till exempel en båttur, en minigolfturnering eller en middag på en restaurang som serverar mat du aldrig tidigare ätit.

 

 
Fejka strömavbrott


För en extra romantisk kväll låtsas att det är strömavbrott. Dra ut telefonen ur jacket, stäng av mobilen, datorn och tv:n och släck all belysning. När alla distraktionsmoment upphör har ni bara varandra att ägna er åt.

 

 
Tio sekunders-hångla


Glöm pussarna i förbifarten. Gör varje kyss blixtrande och nervkittlande – öm och fuktig och minst tio sekunder lång.

 

 
Kartlägg hot spots



Gör det till ert uppdrag att utforska området där ni bor. Varje gång ni lämnar hemmet tillsammans, leta efter ett litet gömställe – en mysig parkbänk eller krypin bakom ett träd – där ni kan mysa ihop.

 

  Ge bort ett check-häfte


På samma sätt som att du skriver checkar eller betalar räkningar regelbundet, ta hand om varandra. Gör ett litet checkhäfte med med fysiska kärleksförklaringar (5 kyssar, helkroppsmassage, hemma-spa i badkaret) och säg till din partner att checkarna kan plockas ut när som helst.

 

  Hylla snabbhånglet


Varje gång ni är ensamma i en hiss: Släpp loss och hångla. Kommer garanterat skänka spänning.

 

  Läs förförande historier


Läs erotiska noveller för varandra och turas om att lyssna på varandras berättande. Mer romantiskt än många tror.

 

  Skicka brev


Skicka jag-vill-ha-dig-brev till din partner med snigelpost. Börja med att berätta exakt vad du tycker om med din partners kropp. Att få brev på posten är mycket mer romantiskt och spännande än e-post.

  Raka honom

Nästa gång din man kliver ur duschen ta tillfället i akt att raka honom. En upplevelse som garanterat får er båda att stanna upp i vardagsstressen på morgonen och ro om varandra. Han kommer garanterat gilla att du tar kontrollen med rakhyveln.

 

  Sno Sportbilagan

Sno Sportbilagan innan din partner får syn på den och lova lämna tillbaka den efter att du fått vad du vill ha och lusten stillats.

 

  Förbjud jobbsnack

Se till att middagar blir jobbfri och bara fokuserar på er. Prata om nästa semester, senaste biofilmen eller era vänner. Men tråkigt jobbsnack hör inte hemma under middagen! Påminn varandra om jobb kommer på tal.

 

  Locka med parfymerade trosor


Nästa gång din partner reser bort låt dina snyggaste underkläder slinka ner i hans resväska. Se till att de är lätt parfymerade så att han känner din doft när han packar upp sin kläder på hotellrummet. När hemresedagen kommer kan han knappt bärga sig.

 

  Välj ett gemensamt soundtrack


Skapa en repetoar av låtar som är era speciella. Spela dem vid mysiga tillfällen och ni kommer båda att tänka på varandra när låtarna spelas i andra sammanhang och ni kanske är på var sitt håll.

 

  Ge komplimanger offentligt


Beröm varandra och lyft fram varandras bra egenskaper inför andra. Presentera din partner genom att till exempel säga ”Det här är min fantastiska pojkvän” eller ”Träffa min underbara flickvän”. Det kommer garanterat att pirra till lite i maggropen, när du får komplimanger då du minst anar det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0